10 Kasım 2015 Salı

AŞK

                                               AŞK




Namusumuz çocuklarımız dan daha kıymetli olabilir mi?
Hani bağlıydık birbirimize görünmeyen bağlarla.. Hani      yaşanan bir deneyim diğerlerini etkiliyordu..Maymunlar bile öğreniyorda insan neden öğrenemiyor?
          Aşk mı? Yukarlarda birileri var ve bizimle oynuyor diye düşünürüm..Sen oraya sen buraya..Dur şunları karşılaştıralım,olmadı ayıralım..
          Oyun bitti ve oyuncular uyanmaya başladı..Bebekler bile gelmek istemiyor artık..Gelende gidiyor..
          Neden bir daha bir daha aynı hatalar yapılıyor....Neden aşk çocukların gözünü kör etmeye devam ediyor..Bir daha bir daha aynı acılar çekiliyor..Babası yaşında erkeklere aşık kızlar yaşadıklarını göğüsleyecek kadar güçlü oysa..
          Düşerken tutmayacakmıyız çocuklarımızın ellerinden?Aman düştü !Dizin mi acıdı,öpeyimde geçsin..Nerede kaldı..Öpüp da acısı geçince..demiyecekmiyiz 'ne öğrendin'
         Terk mi edildin,olmaz sevdalara mı düştün?Olsun varsın yavrum sen sağsın ya bak biz yanındayız ya..
         Aman gitsin başımdan..Yuvasını kursun,namusu kurtulsun,otursun kocasının dizi dibinde..Git kızım evine,dönme baba evine..Dul istemeyiz biz..Belasın,namussun..Leke çalarsın,dayanamayız biz..Git sen dayan biraz da..Biz yaptık doğurduk.Öyle buyuruldu bize de..Ama biz sorumluluk  kabul etmeyiz.Sen emanettin ve biz seni saldık hayata mevlam kayıra..Hayat seninle sen de  onunla evcilik oyna..
          Kocan alkolik,manyak,eşcinsel olsun..Olsun otur dizi dibinde..Gelme üstümüze sorunlarınla..
          Sakın birine de  aşık  olma..Sen kadınsın anlamazsın..Acıyı kadınlar çeker..
          Erkekler de bizim çocuklarımız ama..Anlamayız biribirimizi..'Bir şey olmaz' der biri..Ve sen çocuk sen o gözlere bakıp eriyip kaybolduğunda..Ben tutar çekerim seni battığın çukurdan..Aile nin ve erkeğinin ruhu da mı duymaz ne?
          Sen kan kırmızı gecelerde acıyla kıvrım, kıvrım kimselere kimselere söylemezsin..
          6 haftalık  bir bebek..Kalp diliyle konuşulanı dinliyor..Annesinin gözyaşlarını..Babasının çocuklarının başı üzerine ettiği yeminleri duyuyor..
          İçinde ki minik kalplemi konuştun son anda..N e söyledi  giderken sana benim miniğim?
          Merhaba anne elveda..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder